Stop ideilor preconcepute legate de steroizi!

Stim ca din spusele prietenilor sau din articolele pe care le-ai citit pe internet probabil ti-ai facut multe idei preconcepute despre steroizi, despre ce efecte au acestia sau cat de periculosi pot fi. Daca esti curios in legatura cu acest subiect, si probabil esti din moment ce citesti acest articol, ar trebui sa elimini de la inceput aceste idei preconcepute legate de steroizi. Pentru a va informa in acest scop va oferim informatii obiective si pretioase legate de steroizi, despre ce pot si ce nu pot provoca acestia.

Sa incepem prin a clarifica faptul ca folosirea orcarui tip de steroid nu se va concluziona cu moartea ta. Insa trebuie sa fii constient de faptul ca steroizii sunt totusi medicamente, iar excesul va avea repercusiuni  asupra corpului tau. Avand in vedere ca pana si aspirina poate produce efecte secundare pronuntate daca este administrata in cantitati mari. Asadar, orice medicament folosit nechibzuit are potential vatamator. Avand in vedere ca are o gama larga de aplicatii, in medicina, sport, sau pur si simplu ii ajuta pe cei care vor sa isi modeleze corpul intr-un anumit fel. Cele mai cunoscute efecte ale steroizilor sunt reprezentate de cresterea in masa musculara si cresterea in forta. Acestea devin foarte evidente dupa ce folosesti steroizi o anumita perioada de timp, si ca si cum acestea nu ar fi de ajuns vei constata ca steroizii iti vor da cu siguranta si mai multa energie. Daca este sa privim si din alt punct de vedere, steroizii te pot face sa devii si mai agresiv. Majoritatea privesc acest efect secundar ca pe un lucru negativ, fara sa se gandeasca insa ca agresivitatea o poti folosi in favoarea ta. Pun pariu ca un antrenament dur si productiv in care iti vei folosi toata aceasta agresivitate sporita iti va aduce rezultate incredibile. 

In functie de steroizii pe care ii folosesti, este posibil sa ai parte de o volumizare a celulelor, obtinand in final un aspect “pompat”. Indiferent de cat de mult vrei sa ai un corp bine lucrat si cu anumite proportii trebuie neaparat sa iei in considerare si riscurile pe care le implica steroizii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu