Rochii tip A si empire – ideale in sarcina

Alcatuirea unei garderobe pentru cele noua luni de sarcina poate fi dificila, daca nu reusesti sa stabilesti dinainte care sunt piesele de care ai cu adevarat nevoie si care sunt cele care te-ar face sa arati cel mai bine, oferindu-ti, in acelasi timp, si confortul necesar. 

In general, corpul feminin nu sufera transformari foarte mari decat incepand cu luna a cincea de sarcina, momentul in care abdomenul creste simtitor. Acesta este si momentul la care va trebui sa iti iei ramas bun, pentru o vreme, de la majoritatea hainelor vechi, pe care ai mai putut sa le porti pana acum… Este momentul de la care va trebui sa inlocuiesti rochitele sexy si mulate cu rochii gravide. Insa, asta nu inseamna ca nu vei mai putea fi sexy, doar ca accentul va fi pus pe burtica si pe feminitatea pe care aceasta o emana. Nu trebuie sa te simti complexata pentru ca ai castigat deja cateva kilograme in plus si nici sa te stresezi cu diete inutile, exista multi barbati care considera o femeie insarcinata mult mai sexy decat o vedeau inainte… Rochitele ideale pentru perioada sarcinii sunt rochitele in A sau cele cu talie “empire”, sau talie inalta, pentru ca linia acestora “curge” usor pe langa abdomen. Sunt doua tipuri de rochii care se preteaza si pentru alt gen de ocazii, in afara sarcinii, dar care sunt alegeri perfecte pentru femeile insarcinate. Materialele lor in general sunt usoare, elastice, iar faptul ca nu pun presiune pe abdomen este un avantaj. Avantajul financiar este acela ca nefiind mulate sau drepte, pot fi purtate chiar si cand abdomenul mai creste, catre finalul sarcinii. 

De asemenea, topurile cu acest gen de croiala, sunt si ele o optiune perfecta pentru perioada sarcinii. Arata foarte feminin, pun in evidenta bustul care este mult mai generos in aceste 9 luni, si mai ales ofera confort in miscare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu