Need for Speed: Rivals

Pentru ca impatimitii jocurilor cu masini si-au exprimat nemultumirile referitoare la cele mai noi titluri Need for Speed, legate de imposibilitatea de a personaliza bolizii precum in jocurile mai vechi ale seriei, cei de la EA au ascultat sugestiile oferite de comunitatile de jucatori. Astfel viitorul Need for Speed: Rivals va oferi unelte avansate dedicate personalizarii vehiculelor. Acest lucru poate fi analizat si in trailerul pe care producatorii l-au oferit in avans. Filmuletul de 1 minut si jumatate exemplifica exact in ce mod poti sa  utilizezi optiunile de personalizare la nivel vizual sau comportamental al masinilor.

Ca in cazul orcarui joc cu masini exista o poveste care construieste intregul fir al actiunii si al misiunilor pe care le ai de indeplinit. In acest fel jocul Need for Speed: Rivals  va pune in lumina reflectoarelor doua tabere rivale ce isi disputa intaietatea intr-un cadru virtual: soferii de curse ilegale si politistii. Obiectivul soferilor de curse este sa realizeze acrobatii si manevre cat mai riscante, castigand astfel Speedponts. Soferul care are tot mai multe Speedponts va fi mai cautat de politie. Politistii, pe de alta parte, vor fi nevoiti sa lucreze impreuna pentru a pune la punct capcane necesare in vederea stoparii curselor ilegale. Jucatorul va trebui sa aleaga de partea cui vrea sa joace, dupa care ii vor fi puse la dispozitie numeroase gadget-uri: aparate de bruiaj, turbo boost sau EMP-uri (pentru soferi) si shockwave-uri, roadblock-uri sau elicoptere (pentru politisti).

Need for Speed: Rivals, unul din cele mai asteptate jocuri cu masini, va fi lansat pe 19 noiembrie 2013 pentru PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3. Producatorul executiv al Ghost, Marcus Nilsson, a confirmat pentru Joystiq, ca jocul va fi disponibil si pentru PC, dar nu a precizat daca titlul va fi sau nu lansat in luna noiembrie, alaturi de alte versiuni. Totusi, Nilsson a mentionat ca editia pentru PC va fi la fel de incitanta precum cea pentru Xbox One sau PlayStation 4. Cei care utilizeaza calculatoarele personale nu ar trebui sa se ingrijoreze in privinta calitatii noului produs din franciza Need for Speed.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu