Oferte inchirieri de weekend

Vrei sa evadezi la sfarsit de saptamana din aglomeratia orasului intr-o zona mai linistita impreuna cu familia, dar totusi nu detii un autoturism personal? Nimic mai simplu! Acum poti apela la numeroasele firme de inchirieri auto care vin in ajutorul tau cu oferte de weekend tot mai diversificate. Este mult mai simplu si comod decat daca ai alege sa calatoresti cu alt mijloc de transport in comun cum ar fi trenul, de exemplu, cu care ai putea pierde mult timp important doar deplasandu-te.

Pe langa asta este si destul de restrictiv din punct de vedere al destinatiilor si al orarului, plus ca nu faci nicio economie in buget deoarece, in afara de tren, va trebui sa folosesti si alte mijloace de transport pentru a ajunge la locul dorit. Avand un autoturism poti calatori oriunde doresti pe toata perioada weekendul-ului, stabilindu-ti propriul itinerariu, fara sa te mai preocupe orarul mijloacelor de transport sau accesul la anumite locuri pe care vrei sa le vizitezi. Astfel, dupa cum am precizat anterior, ofertele de pe piata sunt tot mai diversificate, firmele alegand sa ofere discounturi pentru cei care opteaza sa inchireze un autoturism special pentru weekend. O astfel de oferta inchireri de weekend gasim la cei de la www.rpdrentacar.ro, unde pentru doar 89 de euro poti inchiria pentru tot weekendul orice autoturism din clasele ECONOMY si FULL SIZE (autoturismele avand asigurare CASCO si RCA).

In pretul pachetului gasesti incluse TVA-ul, taxa de drumuri (vigneta) si serviciul de asistenta rutiera, perioada de inchiriere fiind de vineri ora 09:00 pana luni la ora 12:00. In cazul in care in timpul calatoriei autoturismul inchiriat ti se va defecta, nu trebuie sa ai niciun motiv de ingrijorare, firma iti va trimite un alt autoturism fara sa platesti suplimentar o taxa pentru acest serviciu. Astfel vei avea un weekend lipsit de griji.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu