Despre directoare si Bogging

Ca blogul este un lucru foarte la moda in ziua de azi nu mai este de mult o noutate. Desi pare o activitate pentru unui destul de neinteresanta, din punctul meu de vedere aparitia a din ce in ce mai multe blog-uri pe diverse nise imi usureaza mult cautarile si viata.
Printre tipurile de bloguri de succes axate pe nise se numara in mod clar si cele de pe zona de  IT. Cum IT-ul este o limba straina pentru multi, ma bucur din tot sufletul ca exista si persoane, cu talent la scris si cunostinte in domeniu, care vor sa impartaseasca din experientele lor si cu altii. Aceste blog-uri m-au ajutat sa rezolv multe situatii chiar foarte simple, dar care la o prima vedere pareau complicate, fara a face risipa de bani. Vestea buna este ca, daca ai rabdare , poti gasi pasionati de blogging care scriu despre orice subiect. Un asftfel de blog de nisa, m-a ajutat enorm in promovarea site-ului pe care abia il creeasem.
Cu ajutorul obtinut de pe acest blog de directoare, am reusit in primul rand sa inteleg ce presupune aceasta munca de SEO si in termeni simpli sa aflu care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a reusi sa imi inscriu site-ul pe directoare atat straine si romanesti. Lucrul cu adevarat uimitor este ca, pe langa aceste informatii practice care erau explicate pe intelesul tuturor, am putut afla nenunmarate alte ponturi care m-au ajutat  si inca ma mai ajuta sa imbunatatesc promovarea lui. Desi blogurile pe acest subiect sunt destul de putine in Romania, la fel ca si in alte domenii, ne putem extine cautarile si inafara granitelor. Informatiile se gasesc, trebuie doar sa le cauti.
Pentru cei care inca nu au incredere in ei, ii asigur ca pot invata sa faca orice isi propun!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu